CORONARESTRIKTIONER, DER HOLDER OS ALLE RASKE

FORHOLDSREGLER, DER SØRGER FOR, AT VI FORTSAT KAN HOLDE ÅBENT

Vi må endelig holde åben igen efter den sidste nedlukning. For at ingen af os skal ende med at bleve sendt hjem igen, er det det vigtigste for os, at passe godt på alle i samfundet, specielt jer, vores kunder. Derfor minder også om de coronarestriktioner, vi er underlagt, når nu vi må holde åbent. Så undgår vi nemlig også, at I ikke går forgæves, når I skal forbi barberen igen. Vi tager regeringens retningslinjer meget seriøst, så vi ikke skal holde lukket endnu en gang; 7, 9, 13.

Det betyder også, at vi deler vores nye retningslinjer for shoppen, som står på billedet. Vi godtager både en lyntest samt de almindelige PCR-test. Vi følger også retningslinjer, hvad angår hygiejne og mundbind. 
Desuden nævner vi lige endnu en gang for en sikkerheds skyld, at det er nemmere for både Jer og os, når I ringer i stedet for at skrive beskeder til shoppens telefon. Den er rødglødende, og det elsker vi, men det er så meget hyggeligere at tale i telefon med jer. Undgå også så vidt muligt at komme forbi for at bestille en tid. Ring i stedet til os på +45 28 73 73 07, så er du sikker på, at vores sekretær får skrevet dig i kalenderen.
Læs mere om coronasmitte og folkesundhed under epidemien på www.sst.dk. Linket åbner i en ny fane.