BLÅ emmer af blues! Alt er gennemsyret af den amerikanske musik tradition hos BLÅ.  Vi elsker blues musikken og den stemning der medbringer. 

Historien

I mange år er blues koncerter blevet negligeret i DK's anden største by. Derfor drømte vi om at skabe et sted hvor der er plads til en bred vifte af blues musik. Undergrunden af bluesmusik i DK har brug for en affyringsrampe og det skal være BLÅ.  

Visionen

Visionen med Blues Lounge Aarhus (BLÅ) er at skabe plads til den ulmende og spirende blues undergrund. Undergrunden blender vi med etablerede navne og ønsker hermed at eksponere ikke kun "den gamle garde", men give de nye talenter en platform at spire fra. Vores kærlighed til genren gennemsyrer alt hvad vi laver. Så selvom vi holder standup eller rap battles, er bluesen altid at finde i de hjemlige og hyggelige omgivelser på BLÅ.

Konceptet

Hvorfor kun tilbyde en type underholdning per aften? Vi har stor succes med vores standup shows, men hvorfor stoppe der. 

Vi kombinerer udvalgte standup shows med lækker blues musik efter komikerne har motioneret vores lattermuskler. Man kender det lidt mærkelige vakuum efter et standup show. Hvad skal vi nu? Hvor tager vi hen? Det vakuum fjerner vi på BLÅ, ved at levere gode vibes og lækkert kvalitetsblues.